Horndals IF

Referat: Avesta AIK U - Horndals IF

Avesta AIK U - Horndals IF 2-5 (0-1)

Horndal vinner rättvist mot Avesta med 2-5!
HIF var laget som försökte vara kreativa och spela fotboll, men det var svårt emellanåt då domaren blåste av matchen i tid och otid. Mkt på grund av motståndarnas inställning, som ibland var rent osportslig.
Hör inte hemma på en plan. Beviset på detta var att endast 4-5 spelare i AAIK tackade efter matchen...
Starkt av oss att fokusera på vårt och inte falla in i samma "spel" som motståndarna.

I halvtid ledde vi iallafall med 0-1 efter mål av Alik Mamedov som kommit igång ordentligt på slutet.
Peter Krantz får passningspoäng på det målet efter ett fint djupledspass till just Alik.

7 minuter in i andra halvlek är det Peter Krantz tur att göra mål, denna gång efter ett djupledspass av Martin Wallin.
Trots att vi hade spelet gjorde sedan Avesta 1-2. Vi tappade markering på en frispark.
Skönt att vi 3 minuter senare gör 1-3, återigen är Alik Mamedov påpassligt framme efter att Peter Krantz serverat honom bollen.
I 71:a minuten får vi Mattias Änstgård helt felaktigt utvisad... Alla inklusive Avestas tränare menade att det absolut inte skulle ha varit utvisning, men så blev det iallafall.
I matchminut 75 kom Avestas andra mål och det stod nu 2-3. Även denna gång på tappad markering efter ett inlägg.
Kändes lite ologiskt med tanke på vårt spelövertag.

Då kliver Alik Mamedov in i handlingarna igen och utmanar Avestas försvar så pass mycket att vi får straff.